Saat 02.15 civarında, Yeni Mahalle, Paşa Çayırı Caddesi üzerinde seyir halindeki otomobil, sürücüsünün bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 6 araca çarpmıştır. 

Çarpmanın etkisiyle otomobil yan yatmıştır. Olay sonucunda, otomobilin sürücüsü yaralanmıştır. Çevredeki vatandaşların yardımıyla sürücü otomobilden çıkarılarak hastaneye kaldırılmıştır. 

Süleyman Özduygu, 78 Yaşında Vefat Eden Edirne Barosu'nun En Yaşlı Avukatı Süleyman Özduygu, 78 Yaşında Vefat Eden Edirne Barosu'nun En Yaşlı Avukatı

Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiştir. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmalarının ardından, yan yatan otomobil çekici ile bulunduğu yerden kaldırılmıştır. 

Kazayla ilgili olarak polis tarafından inceleme başlatılmıştır. Sürücünün bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve park halindeki 6 araca çarptığı aktarılmıştır. Kazada sadece otomobilin sürücüsünün yaralandığı belirtilmiştir. 

Söz konusu kaza, Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana gelmiş olup, sürücünün bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda gerçekleşmiştir. Kaza sonucunda otomobilin sürücüsü yaralanmış, park halindeki 6 araç da hasar görmüştür. Polis ekipleri tarafından olayla ilgili inceleme başlatılmıştır. 

Kaynak: DHA