Yangının başladığı sırada binada kimse bulunmadığı için, mahalle sakinleri hemen durumu yetkililere bildirdi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun mücadelesiyle yaklaşık bir saat süren bir çalışmanın ardından söndürüldü.

Olay, Kazım Karabekir Mahallesi 831. Sokak'ta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle çevredeki iki binanın çatısına sıçradı ve bu durum mahalle sakinlerinde paniğe yol açtı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangının başladığı binanın üst katında mutfakta çıktığı belirtildi.

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Muharrem Polat, "Saat 14.00 civarında yangın çıktığını fark ettik. Çevredeki komşularımızla birlikte, binanın en üst katında yangın olduğunu gördük. Yangın sırasında binanın doğalgaz ve elektriğini keserek ilk önlemleri aldık. İtfaiye ekipleri beş dakika içinde olay yerine geldi ve dairelerin kapılarına vurarak insanların evde olup olmadığını kontrol etti. Üç ilçeden itfaiye ekipleri burada yangına müdahale ediyor. Yangının kontrol altına alındığını ve şu anda herhangi bir sorun görünmediğini ifade edebilirim" dedi.

Kargo Minibüsü Hırsızlığı Olayı Kargo Minibüsü Hırsızlığı Olayı

Kaynak: DHA