GÜNDEM

Gazeteciler Bowling Turnuvasında Rekabet

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından Kumsmall AVM'de düzenlenen bowling turnuvası büyük ilgi gördü.

Abone Ol

Turnuvaya, gazetecilerden oluşan 5’er kişilik 15 takım katıldı.

Etkinlik öncesinde konuşan Kayseri Mobilyacılar Odası ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, "Kumsmall AVM, halkımızın ve şehrimizin alışveriş merkezi olarak önemli bir yer tutuyor. Burada Kayseri'nin organize sanayi bölgelerinde üretilen ürünleri sergilemekteyiz. Türkiye'ye ve dünya pazarlarına satış yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca, alışveriş merkezimiz sadece mobilya değil, bölgenin en büyük eğlence alanını da barındırıyor. Sosyal hayatı destekleyecek etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdüreceğiz ve bugün sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, "Bu etkinlik, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak sosyal etkinliklerimizi artırma çabamızın bir parçası. Kayseri'nin gözde mekanlarından biri olan Kumsmall AVM'de böyle bir turnuva düzenlemek bizleri son derece memnun etti. Etkinliği geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Kumsmall AVM Başkanı Ercan Sarıkaya ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Turnuvada 'Efsane' takımı 659 puanla birinci, 'Birlik' takımı 535 puanla ikinci, ve 'Büyükşehir Strike' takımı 527 puanla üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara ödüllerini Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Düzgün ve Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı İbrahim Özçekiç takdim etti.