GÜNDEM

Garanti BBVA Yatırım, eTrader Uygulamasını Yeniledi

Garanti BBVA Yatırım, hisse senedi ve VİOP işlemlerinde kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak amacıyla eTrader uygulamasını yeniledi.

Abone Ol

Güncellenmiş uygulama, hem profesyonel yatırımcılara hem de Borsa İstanbul’daki yatırım ürünlerine yeni adım atan kullanıcılara çeşitli avantajlar sağlamayı hedefliyor.

Yenilenen eTrader uygulaması, profesyonel yatırımcılara ücretsiz olarak sunulan temel ve teknik analiz modüllerinin yanı sıra, yeni yatırımcılar için özel eğitim dersleri ile geniş kapsamlı bir eğitim deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, uygulama aracılığıyla ücretsiz lisanslı TradingView grafik altyapısından, canlı veri yayın paketinden, takas analiz uygulamasından ve akademik yazılardan faydalanabiliyor; aynı zamanda Garanti BBVA Yatırım Danışmanlığı ekibinin al-sat önerilerini de görüntüleyebiliyorlar.

Garanti BBVA Yatırım Genel Müdürü Sinem Edige, konuyla ilgili olarak, “Garanti BBVA’nın köklü dijitalleşme stratejisi çerçevesinde, biz de benzer bir vizyonla hareket ediyor ve müşterilerimizin yaşamını kolaylaştıran dijital ürünler ve hizmetler geliştirmeye devam ediyoruz. TradingView ve F-Ray işbirliğiyle güncellenen eTrader uygulamamızla, profesyonel yatırımcılara teknik analizlerle detaylı bilgi sunarken, yeni yatırımcılara da finansal eğitim desteği sağlıyoruz. Bu farklı kullanım özellikleri sayesinde yatırım dünyasında fark yaratmayı ve eTrader’ı pazardaki en iyi alım-satım uygulaması haline getirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.