SPOR

Galatasaraylı Küçük Taraftar Rüzgar'dan Kerem Aktürkoğlu'na Mesaj:

Galatasaray'ın minik taraftarı Rüzgar Sevim (10), milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılması nedeniyle yaşadığı duygusal anları sosyal medyada paylaştı.

Abone Ol

Kerem Aktürkoğlu’nun Avrupa’ya transferi sonrası gözyaşlarını tutamayan Rüzgar, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Arkadaşlarının ve çevresindekilerin ilgisini anlatan Rüzgar, “Arkadaşlarım bana ünlü diyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Dün babamla eve giderken bazı insanlar ‘O çocuk Kerem Aktürkoğlu gittiği için ağlayan çocuk değil mi?’ diye konuşuyorlardı. Bunu duyduğumda çok sevindim” şeklinde konuştu.

"Benfica Kulübü ve Taraftarları Ona Çok İyi Baksın"

Kerem Aktürkoğlu’na olan sevgisini dile getiren Rüzgar, “Ona hiçbir zaman küsmem. Seni hep seveceğim. Avrupa’ya ilk defa gitti ve formasını bana vereceği için çok mutluyum. Benfica Kulübü ve taraftarlarının ona çok iyi bakmasını umuyorum. Hangi takıma giderse gitsin, ben onu her zaman seveceğim” dedi.

"Benfica Taraftarları Anneme Ulaştı"

Portekiz ekibi Benfica'nın taraftarlarının annesine ulaştığını belirten Rüzgar, “Benfica taraftarları anneme mesaj attı ve bana Kerem Aktürkoğlu’nun formasını gönderecekler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Aslında istediğim tek şey Kerem ağabeyin beni görmesiydi” ifadelerini kullandı.

"Beşiktaşlı Arkadaşlarım Rafa Silva Giderse Biz de Ağlarız Diyorlar"

Mahalledeki Beşiktaşlı arkadaşlarının kendisine söylediklerinden bahseden Rüzgar, “Beşiktaşlı arkadaşlarım Rafa Silva bir gün giderse biz de ağlayalım ve forma alalım diyorlar. Bazıları da Ciro Immobile giderse biz de ağlarız diyor. Bu sözler beni güldürüyor” diye konuştu.

"Hocam Bana Harry Potter Diye Sesleniyor"

Arkadaşları ve kulüp hocasının kendisine “Harry Potter” diye hitap ettiğini anlatan Rüzgar, “Oynadığım kulüpte ve mahallede arkadaşlarımla top oynarken gol attığımda Kerem ağabeyin gol sevincini yapıyorum. Hocam da bana Harry Potter diyor. Herkes benim Kerem ağabeyi çok sevdiğimi biliyor” şeklinde konuştu.

"25. Şampiyonluğumuzu Yaşayıp 5. Yıldızı Takacağız"

Küçük yaşına rağmen Galatasaray ile 5 kez şampiyonluk yaşadığını belirten Rüzgar, “Şimdiye kadar 5 şampiyonluk gördüm. İnşallah bu yıl 25’inci şampiyonluğumuzu yaşayıp 5’inci yıldızı takacağız” dedi.

Mustafa Gökdemir: "Kerem’in Rüzgar’a Gönderdiği Uzun Mesaj Bizim İçin Çok Anlamlı"

Rüzgar’ın ağladığı anları videoya çeken Mustafa Gökdemir, “Rüzgar iki gün önce bizi ziyarete gelmişti. Kerem Aktürkoğlu’nun transferi konuşulurken Rüzgar birden ağlamaya başladı. Annesi de onu teselli ederken ben de bu anı videoya çektim. Videonun bu kadar popüler olacağını düşünmemiştim. Kerem’in Rüzgar’ın gönlünü almak için yazdığı uzun mesaj bizi çok mutlu etti” şeklinde konuştu.