SPOR

Galatasaray, Milli Araya Kayıpsız Girmek İstiyor

Galatasaray, Süper Lig'de namağlup liderlik koltuğunda oturmak istiyor.

Abone Ol

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, ligin 7 haftasında 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 19 puan topladı ve lider konumda bulunuyor. 

Galatasaray, ligin 8. haftasında pazar günü Alanyaspor'u ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar, bu maçtan da galip gelerek milli araya lider girmek istiyor. Galatasaray, bu sezon oynadığı 12 resmi maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 

Diğer yandan, Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde kalesini gole kapamakta zorlanıyor. Sarı-lacivertliler, grubundaki ilk iki maçta 4 puan toplayarak 13. sırada yer alıyor. Fenerbahçe, ilk maçında Union Saint-Gilloise'yi 2-1 yenerken, ikinci maçında ise Twente ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, grubundaki 3. maçında 24 Ekim'de Manchester United'ı konuk edecek. 

Galatasaray, ligin 8. haftasında Alanyaspor maçını kazanarak milli araya lider olarak girmek istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon oynadığı 12 maçta ortaya koyduğu performansla dikkat çekiyor. Fenerbahçe ise Avrupa Ligi'nde kalesini gole kapatmakta zorluk yaşıyor ve bir sonraki maçında İngiltere temsilcisi Manchester United'ı konuk edecek.