BTSO, sektörlerin küresel pazarlara açılmasını desteklemek amacıyla yeni nesil fuar organizasyonlarına imza atıyor. Food Point Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, BTSO'nun öncülüğünde ve KFA Fuarcılık organizasyonunda 24-26 Eylül tarihlerinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) gerçekleştirilecek. Fuar, gıda sektörünün çeşitli alanlarından firmalarla birlikte, gıda teknolojileri üreticilerini de bir araya getirerek, sektörün yeni pazarlara açılmasını ve ihracatını artırmayı hedefliyor.

İhracata Destek ve Nitelikli Alım Heyetleri

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Fuar, gıda sektöründeki yenilikleri tanıtmak ve uluslararası düzeyde profesyonel ziyaretçilerle buluşmak isteyen firmalar için önemli bir fırsat sunacak. Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika'nın çeşitli bölgelerinden gelen alım heyetleri ve profesyonel ziyaretçilerin katılımıyla fuar, firmaların ihracatını destekleyecek. Ayrıca, Türkiye'den market zincirlerinin satın alma ekipleri de Bursalı üreticilerle bir araya gelecek.

Geniş Ürün Yelpazesi

Fuarda, dondurulmuş meyve ve sebzeler, unlu mamüller, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, hazır yemekler, organik gıdalar, temel gıdalar, paketli gıdalar, dondurulmuş balık ürünleri, kestane şekeri, zeytinyağı, tahin-pekmez, bal, çikolata, şekerleme, reçel, baklava, kahve, bakliyat, salça, turşu, limonata, meyve suyu, su ve sütlü tatlılar gibi geniş bir ürün yelpazesi sergilenecek. Ayrıca, gıda teknolojileri alanında da pek çok firma fuarda yer alacak.

Kaynak: DHA