Olayın ardından evine giden Çolak, bu kez eşi Gülizar Çolak'ı (59) da öldürdü. Olay anında, Nuh Kartal'a ateş edilirken olay yerinde bulunan iki kişinin kendilerini korumak için uzun süre gizlendikleri anlar görüntülerde yer aldı.

Olay, 22 Ağustos'ta Halfeti'ye bağlı Dergili Mahallesi'nde gerçekleşti. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Gafari Çolak, elindeki tüfekle fıstık işletmesinde çalışan Nuh Kartal'a peş peşe ateş etti. Ardından evine dönen Çolak, eşine yönelik bir tartışma sırasında onu da vurarak öldürdü ve kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nuh Kartal’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini ve Gülizar Çolak’ın ağır yaralı olarak Halfeti Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını, burada da hayatını kaybettiğini belirledi.

Jandarma ekipleri, Gafari Çolak'ı yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Çolak, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çolak’ın, Nuh Kartal’a ateş ettiği anların güvenlik kameralarındaki görüntüleri, olay anında iki kişinin gizlendiği anları da içeriyor.

Ebru U.'nun Suç Kronolojisi Ebru U.'nun Suç Kronolojisi

Kaynak: DHA