SPOR

Filede Derbide Kazanan Fenerbahçe

Fenerbahçe Medicana, 4'üncü hafta karşılaşmasında Sultanlar Ligi'nde Beşiktaş'ı 3-0 yenerek üst üste dördüncü galibiyetini aldı.

Abone Ol

Mücadelede Fenerbahçe'nin en skorer oyuncusu 17 sayı üreten Melissa Vargas oldu. 

Salon Burhan Felek Vestel Voleybol'da oynanan karşılaşmada, Fenerbahçe Medicana ilk seti 25-14, ikinci seti 25-20 ve üçüncü seti 25-13 kazanarak maçı 3-0 kazandı. 

Fenerbahçe Medicana kadrosunda Gizem Örge, Stysiak, Özlem Güven, Aslı Kalaç, Meliha Diken, Vuchkova, Ana Cristina, Eda Erdem Dündar, Vasileva, Drca ve Vargas yer alırken, Beşiktaş kadrosunda ise Hümay Fırıncıoğlu, Alara Altundağ, Rozanski, Merve Tanıl, Derya Güç, Dilay Özdemir, Begüm Kaçmaz, Bengisu Aygün, Merve Nezir, Maglio ve Beliz Başkır mücadele etti. 

Mücadele 65 dakika sürdü ve Fenerbahçe Medicana ilk üç sette de Beşiktaş'ı geride bırakmayı başardı.  Beşiktaş'ta Saliha Şahin ve Gizem Güreşen, sırasıyla kalça ve diz eklemlerinde zorlanmaya bağlı ödem nedeniyle maçta forma giyemedi. 

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe Medicana, Sultanlar Ligi'ndeki 4 maçtan da galibiyet elde ederek lider konumunu korurken, Beşiktaş ise 2. yenilgisini aldı.