GÜNDEM

Festival ve Zafer Bayramı Coşkusu Bir Arada Yaşandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediyesi iş birliğiyle bu yıl 33'üncüsü gerçekleştirilen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri büyük bir heyecana sahne oldu.

Abone Ol

Etkinlikte, Sevcan Orhan'ın sahne almasıyla Antalyalılar, şenlik ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu birlikte yaşama fırsatı buldu. Korkuteli Eski Köy Garajı'nda kurulan şenlik alanı binlerce vatandaş tarafından doldurularak doyasıya eğlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği şenlik, Sevcan Orhan'ın konseriyle başladı. Geceye Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, meclis üyeleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli'nde hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun, kurtuluşunun, bağımsızlığın ve özgürlüğün zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, Türk Halk Müziği'nin ünlü ismi Sevcan Orhan sahne aldı. Orhan, gece boyunca hem duygusal hem de hareketli şarkılarıyla dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Şarkılarını dinleyicilerle birlikte seslendiren Orhan, Korkutelililere teşekkür etti.

Şenlikte, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e, Sevcan Orhan tarafından Antalya'nın simge eserlerini içeren cam fanus hediye edildi. Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ise, Başkan Böcek’e şenliğe katkılarından dolayı üzerinde 'siyasetin altın kemerli başpehlivanı' yazılı bir kıspet takdim etti.