Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, bugün Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Toplantıya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, divan kurulu üyeleri ve kongre üyeleri katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla toplantı resmen başladı.

Toplantı öncesinde Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın birbirlerine sarılması ve selamlaşması büyük alkış aldı. Bu görüntüler, toplantıya katılan üyeler tarafından olumlu karşılandı ve birliğin sağlandığını gösteren önemli bir an olarak değerlendirildi.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, açılış konuşmasında yeniden başkan seçilen Ali Koç ve yönetim kurulunu tebrik etti. Mosturoğlu, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, "Önümüzdeki günler özellikle futbolda saha dışında meşakkatli geçeceğe benziyor. Başkanımıza, yönetim kurulumuza ve kurullarımıza bu zorlu süreçteki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum" dedi.

Trabzonspor, Beşiktaş Maçı İçin Hazırlıklarını Devam Ettiriyor Trabzonspor, Beşiktaş Maçı İçin Hazırlıklarını Devam Ettiriyor

Mosturoğlu, Fenerbahçe'nin bütün branşlarda büyük başarılar elde ettiğini, kupalar ve madalyalar kazandığını vurguladı. "Bu kulübümüz için bir gelenektir. Yarıştığımız branşlarda finaller hep bizimdir. Bu değişmeyen bir kuraldır. Değişen tek şey finalde karşımıza çıkan rakibimizdir" dedi.

Geçtiğimiz sezon futbolda arzulanan kupaların saha dışı sebeplerle alınamadığını belirten Mosturoğlu, "Futbolda yeni sezondan itibaren Fenerbahçe çağı başlayacak. Ben başkanımızın sözlerinin gerçekleşeceğine yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Mosturoğlu, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yarattığı tablonun camianın özlemini duyduğu tarihi bir tablo olduğunu belirtti. "Bir ve beraber olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Bunun en açık örneği, 3 Temmuz mücadelemizdir" diye konuştu.

Kaynak: DHA