Sarı-lacivertliler, Allan Saint-Maximin ve Dusan Tadic'in penaltıdan attığı gollerle galip geldi.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu 27 maçlık yenilmezlik serisiyle tamamlamıştı ve Kasımpaşa karşısında elde ettiği galibiyetle bu seriyi 32 maça taşıdı. Üst üste 3. galibiyetini elde eden Fenerbahçe, puanını 13'e yükseltti ve 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde kayıp yaşamadı.

Tadic'ten 2 Gole Katkı

Fenerbahçe'nin kaptanı Dusan Tadic, Kasımpaşa maçında 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 22. dakikada Allan Saint-Maximin’in attığı golde asisti yapan Tadic, 39. dakikada ise Saint-Maximin’in kazandırdığı penaltı vuruşunu gole çevirdi. Alanyaspor’a karşı bu sezon ilk gollerini atan Tadic, Kasımpaşa karşısında üçüncü golüne ulaştı ve derbi öncesi takımına güven verdi.

Saint-Maximin İlk Golünü Attı

Fenerbahçe'nin Al-Ahli'den kiraladığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sarı-lacivertli formayla ilk golünü Kasımpaşa karşısında kaydetti. Sezon boyunca 7 maçta görev yapan 27 yaşındaki oyuncu, 1 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

Amrabat İlk Kez Forma Giydi

Kürek Sporcusu Ali Rıza Bilal, Antarktika'ya Çıkmaya Hazırlanıyor Kürek Sporcusu Ali Rıza Bilal, Antarktika'ya Çıkmaya Hazırlanıyor

Fiorentina'dan kiralanan Sofyan Amrabat, Fenerbahçe formasıyla ilk kez Kasımpaşa maçında sahaya çıktı. Yedek kulübesinde başladığı maçta 81. dakikada Dusan Tadic'in yerine oyuna dahil oldu.

Livakovic Kalesini Goale Kapatıyor

Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 5 maçın 4'ünde kalesini gole kapatmayı başardı. Göztepe karşısında 2 gol yiyen Livakovic, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Alanyaspor ve Kasımpaşa maçlarında ise kalesinde gol görmedi.

Kaynak: DHA