GÜNDEM

Fabrika Çalışanları Gönüllü Olarak Okul Boyadı

Samsun'da bir grup fabrika işçisi, Kavak ilçesindeki Çakallı İlkokulu'nu gönüllü olarak boyayarak okulun fiziksel şartlarını iyileştirdi.

Abone Ol

Samsun'daki bir fabrikada çalışan işçiler, 'İşimi Seviyorum' sloganı çerçevesinde topluca Kavak ilçesinde yer alan Çakallı İlkokulu'nu renklendirdi. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bir araya gelen işçiler, kendi temin ettikleri boyalarla okulun duvarlarını, sınıflarını ve koridorlarını yeniledi.

Gönüllü çalışmalara katılan Özlem Özyurt, "Fabrika çalışanları olarak çevremize duyarlı bir şekilde sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyoruz. Bu kez, Samsun Kavak ilçesindeki Çakallı İlkokulu'nun tadilat ve boya ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir araya geldik. Amacımız, okulun yeni eğitim yılına hazır hale gelmesini sağlamak. Yeni dönemde minik öğrencilerimize başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Özyurt, iş kıyafetlerinde yer alan 'İşimi Seviyorum' sloganına da değinerek, "İşini severek yapanlar, gönüllü faaliyetleri daha çok seviyor ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın hayatını renklendirirken, biz de firma olarak topluma katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.