SPOR

Eyüpspor, Ruben Vezo'yu Kiralık Olarak Kadrosuna Ekledi

Süper Lig’in yeni temsilcisi Eyüpspor, 30 yaşındaki Portekizli stoper Ruben Vezo’yu bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Abone Ol

Süper Lig’de oynadığı ilk 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Eyüpspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak, Yunanistan ekibi Olympiakos'ta forma giyen Ruben Vezo’yu bir sezonluğuna kiraladı.

Ruben Vezo’nun transferi için düzenlenen imza töreninde konuşan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, “Ruben Vezo, önemli bir futbol geçmişine sahip. Stoper mevkisinde yaşadığımız eksiklikleri onunla gidermiş olduk. Transfer sürecinde destek olan Olympiakos Sportif Direktörü Dimitris Karpetopoulos’a teşekkür ederim. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ruben Vezo, Eyüpspor’a transfer olduğu için duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Burada olmaktan çok mutluyum. Bu kulüp ve taraftarlar için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sıcak karşılama için herkese teşekkür ederim. Sahada olmak için sabırsızlanıyorum ve bu sezonki hedeflerimize birlikte ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezonu Yunan ekibi Olympiakos'ta geçiren Ruben Vezo, 5 maçta görev almıştı.