GÜNDEM

Evinin Avlusunda Silahlı Saldırıda Yaralandı

Bu olay Mardin'de meydana gelmiştir. Zeytinpınar Mahallesi'nde yaşayan Orhan Erat (52) evinin avlusundayken kimliği belirsiz bir saldırganın silahlı saldırısına uğramıştır.

Abone Ol

Saldırgan tarafından ateşlenen tabancadan çıkan kurşunlar Erat'ın ayaklarına isabet etmiştir.  Olay ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ve polis ekipleri Erat'a ilk müdahaleyi yapmışlardır.  Erat, ilk olarak Derik Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, ardından da Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir.  Erat'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmiştir. 

Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alınmış, şüphelinin emniyetteki işlemleri devam etmektedir.  Saldırganın kimliği ve saldırı nedeni henüz bilinmemektedir. Polisin olayla ilgili soruşturması sürmektedir.

Mardin'de yaşanan bu şiddet olayı bölgedeki güvenlik sorunlarını gözler önüne sermektedir. Bölgede huzur ve güvenliğin sağlanması için yetkililerin gerekli önlemleri alması önem arz etmektedir. Sivillerin can güvenliğinin sağlanması ve suçluların adalete teslim edilmesi, toplumsal huzurun tesisi açısından kritik önem taşımaktadır.