GÜNDEM

Evin Önünde Oturan Çocuğun Ölümüne Neden Olan Sürücü Tutuklandı

Adana'da, aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybederek evlerinin önünde oturan Baran Bürgen’in (8) ölümüne ve 3 kişinin yaralanmasına yol açan Fırat S. tutuklandı.

Abone Ol

Kaza, 16 Ağustos saat 20.30 sıralarında Seyhan ilçesi Ova Mahallesi 44002 Sokak’ta meydana geldi.

Fırat S., aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobiliyle Baran Bürgen, annesi Zozan Bürgen (41), akrabası Perihan Bürgen (38) ve komşuları Büşra Tan’a çarptı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı; ancak Baran Bürgen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza anı, evin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza sonrası sürücü Fırat S. ve yanındaki iki kadın, yaralıların yakınları tarafından darp edildi. Polis, sürücü ve yanındakileri bölgeden uzaklaştırdıktan sonra, yaralıların yakınları otomobile taş ve sopalarla zarar verdi.

Baran Bürgen’in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından gözyaşları arasında Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Diğer 3 yaralının tedavisi ise hastanede devam ediyor.

Fırat S., Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Kaza anında şoka girdiğini ve ne olduğunu hatırlamadığını iddia eden Fırat S., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.