Levent G.'nin alt komşusu, üst kattan gelen kötü kokudan şikayetçi olmuş ve yetkililere haber vermiş. Gelen polis ve zabıta ekipleri, Levent G.'nin evinde odalar, salon ve mutfakta çok miktarda çöp olduğunu tespit etmişler. Belediye ekipleri de yoğun çalışma sonucu bu çöplerin tahliyesini gerçekleştirmişler. 

Levent G. ise, bu çöpleri ihtiyacı olduğu için topladığını söylemiş. Ancak alt katta yaşayan komşusu Ferhat Ünal, bu durumun sürekli tekrarlandığını ve evine sürekli kötü kokular geldiğini belirtmiş. Ferhat Ünal, Levent G.'nin acilen buradan tahliye edilmesini istemiş. 

Bu durum, Levent G.'nin psikolojik sorunları olabileceğine işaret ediyor. Yaşadığı evdeki aşırı birikmiş çöp ve komşularından gelen şikayetler, ona yardım edilmesi gerektiğini gösteriyor. Psikolojik destek alması ve temizlik konusunda desteklenmesi, Levent G.'nin daha sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olabilir. 

Şırnak Valisi Cevdet Atay için Veda Töreni Şırnak Valisi Cevdet Atay için Veda Töreni

Ancak yetkililer tarafından Levent G.'nin durumunun daha detaylı incelenmesi ve ona uygun yardımların sağlanması gerekiyor. Evinden 1 kamyon çöp çıkarılması, onun içinde bulunduğu zorlu durumu gözler önüne seriyor. Bu tür vakalarda, kişilere yardım eli uzatılması ve sorunlarının çözümüne odaklanılması önemli. 

Kaynak: DHA