Kayacan Holding'in Girişimcilik Vizyonu Kayacan Holding'in Girişimcilik Vizyonu

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, cesedin bulunduğu araçta herhangi şüpheli bir duruma rastlanmadığı, otomobilin arka camının ise Koç'un eşi A.K. tarafından kırıldığı bildirildi. Olayın intihar olabileceği belirtilirken, araç camının kırılmasının üzüntü ve öfke ile gerçekleştiği vurgulandı.

Olay, 3 Eylül’de Odunpazarı ilçesi Vadişehir Mahallesi'nde meydana geldi. Tuğba Koç’un cesedi, otomobilinin arka koltuğunda bulundu. Yapılan incelemelerde, Koç’un boğazının kesildiği ve olay yeri incelemesi ardından cenazesinin Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi. Eşi A.K., ifadesinde Koç’un psikolojik sorunlar yaşadığını ve tedavi gördüğünü açıkladı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, "Tuğba Koç'un ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmediği, fakat ilk bulguların intihara işaret ettiği" ifade edildi. Ayrıca, araç camının kırılması, olayın ardından üzüntü ve öfke nedeniyle A.K. tarafından gerçekleştirilmiş olup, olay yerinde Tuğba Koç'un ayakkabılarının ayaklarında olduğu belirtildi.

Soruşturma kapsamında, olay yeri ve kamera kayıtlarının detaylı incelendiği, olayla ilgili şüpheli bir duruma rastlanmadığı, eşler arasında önceden bildirilen herhangi bir olayın bulunmadığı ve olay gecesi ile öncesinde herhangi bir kavga ya da yüksek ses ihbarının yapılmadığı kaydedildi.

Başsavcılık, bu tür yönlendirici ve yanıltıcı bilgilerin kamuoyunda yayılmaması gerektiği uyarısında bulunarak, ilgili paylaşımlarda bulunan kişiler hakkında soruşturma başlatılacağını duyurdu.

Kaynak: DHA