Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, okul yöneticileri ve öğretmenlerle birlikte sahada incelemelerde bulundu.

Başkan Karagöl, öğrencilere güvenli bir spor alanı kazandırmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, "Hakimiyet-i Milliye Ortaokuluna çocuklarımızın güvenle kullanabileceği bir spor alanı kazandırıyoruz. Bugün okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Eski öğretmenevinin bulunduğu alanda öğrencilerimizin spor yapabileceği, güvenle sportif etkinlikler düzenleyebileceği 2 voleybol ve 1 futbol sahası inşa etmek için çalışmalara başladık. Çocuklarımızın fiziksel gelişimini sürdürebilmesi ve güvenli alanlara kavuşması için dur durak bilmeden çalışıyoruz. İlgileri için öğrenci kardeşlerimize, öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Bu yeni spor alanlarının, öğrencilerin fiziksel gelişimine katkı sağlaması ve güvenli bir ortamda sportif faaliyetlerde bulunmaları için önemli bir adım olduğu belirtildi. Proje, okul yönetimi ve öğrenciler tarafından da olumlu karşılandı.

Erbaa'nın Gururu Yunus Coşkun, Başarılarına Bir Yenisini Ekledi Erbaa'nın Gururu Yunus Coşkun, Başarılarına Bir Yenisini Ekledi

Kaynak: Bülten