İki kadın polis merkezine giderek karşılıklı şikayetçi oldu.  Daha sonra, S.P.'nin i Necdet P. (57) ve oğlu, L.P.'ye taş ve sopalarla saldırdı. 

Darp raporu alan L.P., "Can güvenliğim yok. Sürekli tehdit ediyorlar" dedi. Necdet P. ise olayın ardından herhangi bir açıklama yapmadı. 

Dr. Mehmet Kasapoğlu: Yurtlarımızdaki Kapasite Artışı Gurur Verici Dr. Mehmet Kasapoğlu: Yurtlarımızdaki Kapasite Artışı Gurur Verici

Olay, 13 Eylül tarihinde Zonguldak'ın Birlik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, L.P. bir komşusuyla konuşurken, alt kattaki eski eltisi S.P. ona içeri girmesini ve susmasını söyledi.  L.P. konuşmaya devam edince, S.P. ona taş ve soda şişeleri fırlattı ve elindeki sopayla vurmaya çalıştı.  L.P. de kendisine atılanları geri fırlattı.

S.P.'nin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Taraflar polis merkezine gidip karşılıklı şikayetçi oldu.] Sonrasında, L.P. eski kayınbiraderinden şikayetçi olup, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. 

Bu olayda, eski kayınbiraderin eşini darbetmesi nedeniyle uzaklaştırma kararı verilmesi dikkat çekicidir. Aile içi şiddet vakalarında, mağdurun can güvenliğinin korunması amacıyla verilen bu tür kararlar önemlidir. Uzaklaştırma kararları, benzer olayların tekrarlanmasını önlemek ve aile bireylerinin güvenliğini sağlamak için etkili bir yöntem olarak kullanılmaktadır.

Kaynak: DHA