Kaza, 3 Ocak 2023 tarihinde saat 03:00 sıralarında Mudanya ilçesi Bursa Yolu'nda meydana geldi. Uğur Demirhisar, 16 BJC 275 plakalı otomobiliyle Bursa istikametine seyir halindeyken, yola aniden çıkan bir köpeğe çarpmamak için manevra yapmaya çalıştı. 

Demirhisar'ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce köpeğe, ardından üst geçidin bulunduğu kaldırıma çarpıp, savruldu. Çarpmanın şiddetiyle otomobilin sağ arka tekerleği fırladı ve araç yaklaşık 100 metre sonra durabildi. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Uğur Demirhisar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla önce Mudanya Devlet Hastanesi'ne, ardından da Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Bursa Şehir Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Uğur Demirhisar'ın durumunun ağır olduğu bildirildi. Kaza hakkında soruşturma devam ediyor. 

Fırıncılar Odası'ndan Ekmeğe Zam Talebi Fırıncılar Odası'ndan Ekmeğe Zam Talebi

Eski Mudanya Belediye Başkanı Erol Demirhisar'ın oğlu Uğur Demirhisar'ın yaralanmasının ardından Mudanya Belediyesi ve yerel toplum üyelerinden taziye mesajları geldi. Kazanın ayrıntıları ve Uğur Demirhisar'ın sağlık durumu hakkında resmi makamlardan daha fazla bilgi paylaşılması bekleniyor.

Kaynak: DHA