GÜNDEM

Eşiyle Tartışıp Çaya Atladı

Antalya’da eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından Boğaçayı'na atlayan Azerbaycan uyruklu Kabutar Babayeva, yaklaşık bir saatlik bir kurtarma operasyonunun ardından sucul ot kesme makinesiyle karaya çıkarıldı.

Abone Ol

Olay, Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi'ndeki Boğaçay Köprüsü yakınlarında, saat 11.30 civarında meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Babayeva, eşi Emin Yapıcılar ile bilinmeyen bir nedenle tartıştıktan sonra terliklerini çıkararak kendini suya attı.

Emin Yapıcılar ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Büyükşehir Belediyesine ait sucul ot kesme makinesiyle bir itfaiye ekibi sevk edildi. Makinenin su üzerinde ilerlediğini gören Babayeva, uzaklaşmaya çalıştı ancak daha sonra ekipler tarafından ikna edilerek makineye alındı ve karaya çıkarıldı. Sağlık ekibinin kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Emin Yapıcılar, polis ekiplerine olayın detaylarını aktarırken, "Kendisine yanaşmadım, ağacın altında bekledim. 'Gel konuşalım, ne oluyor ne olmuyor' derken birden kendisini suya attı" şeklinde ifade verdi. Olayı gören Kuzey İmrelioğlu ise, "Köprünün yanında arkadaşım ile balık tutuyorduk. Bir bağırma sesi duydum ve döndüğümüzde kadının suya atladığını gördük. Kadın karşıya yüzmeye başladı. Kocası ekipleri aradı ve kadını kurtardılar" dedi.