GÜNDEM

Eşini Uçurumdan İttiği İddia Edilen Sanık: Ben Katillerle Yemek Yiyorum, Bu Kadarını Da Hak Etmedim

Semiha Sözer, yaşı 33 olan bir kadın, Yalova'da yaşayan ve eşi Erdal Sözer tarafından kayalıklardan itilerek öldürüldüğü iddia edilen bir kişi.

Abone Ol

Olay, Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde gerçekleşmiş. Semiha Sözer, eşi Erdal Sözer ile birlikte kayalıklara gitmiş ve orada fotoğraf çekimi yaparken, 20 metre yükseklikten düşmüş.  Ancak, dava dosyasında yer alan fotoğraflardan birinde, Semiha Sözer'in selfie çektiği ve arkasındaki kayalıkların tepesinde eşi Erdal Sözer'in olduğu görülüyor. 

Bu durum, Semiha Sözer'in eşi Erdal Sözer tarafından itilerek kayalıklardan düşürüldüğü iddiasını destekliyor. Nitekim, AA'da yer alan habere göre, "Kayalıklardan düştü" dediği eşini öldürdüğü ileri sürülen Erdal Necip Sözer hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilmiş. 

Olayla ilgili ayrıntılı bilgi bulunmasa da, mevcut kanıtlar ışığında, Semiha Sözer'in eşi Erdal Sözer tarafından kayalıklardan itilerek öldürüldüğü iddiası güçlü görünmektedir. Ancak, olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği ve Erdal Sözer'in suçluluğunun kesin olarak tespit edilebilmesi için daha ayrıntılı soruşturma ve yargı sürecinin tamamlanması gerekecektir.