GÜNDEM

Eşarj, Müşterilerine Görüntülü Çağrı Merkezi Hizmeti Sunuyor

Türkiye'nin her ilinde 1350'den fazla şarj istasyonu kuran elektrikli şarj operatörü Eşarj, müşterilerine daha hızlı ve güvenilir bir deneyim sunmak amacıyla istasyon başında görüntülü çağrı merkezi hizmetini devreye aldığını duyurdu.

Abone Ol

Enerjisa Enerji'nin iştiraki olan Eşarj, 2023 yılı hedefi olan 81 ilde bin istasyon sayısına ulaşmayı başarmıştı.

Yeni hizmet, müşterilerin şarj istasyonu başında karşılaştıkları sorunları anında çözmelerine yardımcı olmak için WhatsApp üzerinden görüntülü görüşme desteği sunuyor. Bu sayede, şarj işlemi sırasında oluşabilecek her türlü problem hızlıca çözüme kavuşturuluyor.

Enerjisa Enerji CEO'su ve Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar, elektrikli araç şarj sektörünün dinamik ve rekabetçi olduğunu vurgulayarak, kullanıcıları teşvik etmek için en hızlı şarj deneyimini sunmanın önemine değindi. Pınar, "Kullanıcı sadakatinin zor olduğu bu sektörde, her üç elektrikli araç kullanıcısından biri Eşarj'ı tercih ediyor. Yatırımlarımızda hızlı şarj istasyonlarına öncelik veriyor ve müşteri deneyimini her zaman ön planda tutuyoruz," dedi.

Eşarj, İzmir-İstanbul Otoyolu üzerindeki Oksijen tesislerinde de yeni istasyonlar açarak, kullanıcıların hızlı bir şekilde şarj olmasını sağlıyor. Toplamda 8 adet DC Şarj cihazı ile hizmet veren bu istasyonlar, stratejik noktalarda konumlandırılarak şarj süresini kısaltmayı hedefliyor.