Hatayspor'un Bodrum FK Maçına Hazırlıkları Hatayspor'un Bodrum FK Maçına Hazırlıkları

Yanal, Amedspor’un izlenme oranları ve sosyal medya reytingleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yanal, “Bugün izlenme oranlarına ve sosyal medya reytinglerine baktığımızda, Amedspor Türkiye’de en çok izlenen 3-4 takımdan biridir. Yapılan canlı yayınlarda da oldukça yüksek reytingler elde ettik. Bu taraftar kitlesinin yanımızda olması, işimizi daha iyi ve coşkuyla yapmamıza yardımcı oluyor” dedi.

Toplantıya, Amedspor Başkanvekili Baran Durmaz, Genel Sekreter Faysal Tosun ve Basın Koordinatörü Bekir Güneş de katıldı. Başkanvekili Durmaz, kulüp başkanlarının geçirdiği trafik kazası hakkında bilgi vererek, “Başkanımız Aziz Elaldı, durumunun iyi olduğunu ve 10-15 gün içinde aramıza katılacağını belirtti” dedi.

Yanal, kadroda yaşanan değişimlere de değindi: “İlk kamp sonrasında 11 oyuncu ayrıldı, 13 yeni oyuncu takıma katıldı. Önümüzdeki dönemde kadro fazlalığı oluşturmadan birlikte kullanabileceğimiz bir takım oluşturmalıyız. Herkese ihtiyacımız var.”

Yanal, Amedspor’un hedeflerinin yanı sıra, statta yaşanan olumsuzluklarla ilgili valinin tutumunu da olumlu bulduğunu ifade etti. “Valimiz, statta yaşanan sorunların çözümü için gerekli adımları atacağını söyledi. 5 maç geride kaldı, sezonun geri kalanında doğru bir süreç yönetimiyle ilerlemeliyiz” dedi.

Yanal, “Olumsuz olaylara cevap vermeyeceğiz. Sadece futbolu, Amed’in geleceğini ve başarılarını konuşacağız” diyerek, takımın geleceği için umutlu olduğunu vurguladı.

Kaynak: DHA