Erbaa Esnafından Su Zammına Tepki: En Pahalı Su Kullanılıyor Erbaa Esnafından Su Zammına Tepki: En Pahalı Su Kullanılıyor

Mavi-beyazlılar Süper Lig'de forma giyen oyuncu için iddialar gündeme geliyor. Kulüp Başkanı Halis Din, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları için çalışmalarına devam ediyor. Mavi beyazlılarda bu noktada çalışmalar tam gaz devam ediyor. Geniş bir transfer listesi üzerinde çalışan Erbaaspor kulüp başkanı 2.inci lig hedefleyen güçlü bir kadro kurmak ve şampiyon olmak için yerinde ve iyi transferler yapmak isteyen yönetim taraftarı heyecanlandıran isimler üzerinde duruyor.
Bazı sosyal medya hesaplarında süper ligde forma giymiş son olarak ta Ümraniyespor forması giyen tecrübeli kaleci Serkan Kırıntılı iddiaları yansıyor. Hücum hattın da ise golcü oyuncu Tayyip Kanarya isimleri gündemde Tayyip Kanarya 2019-2020 sezonunu gol kralı olarak tamamladı. TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor forması ile 1995 doğumlu Tayyip Kanarya, attığı 20 golle gol kralı oldu. İddia edilen bu isimler  taraftarda heyecan yarattı.
Bu gibi paylaşımlar üzerine Erbaaspor kulübü sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı.  Yapılan paylaşmıda “Son günlerde kulübümüzün şuana kadar yaptığı transferlerin kulübümüz adına büyük ses getirmesi ve en kaliteli oyuncuları kadromuza katarak sezona başlamamız sosyal medyada bazı doğru olmayan haberlerin çıkmasına sebep oluyor. Bu konu hakkında kulübümüzün Resmi instagram ve Facebook hesapları haricinde paylaşılan hiçbir transfer haberine itibar etmeyiniz. Merkür Holding Erbaaspor olarak bizler en güzel ve kaliteli transferleri yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz tüm kamuoyuna saygılarımla,Halis Din Merkür Holding Erbaaspor Kulüp Başkanı” ifadeleri kullanıldı.