Merkürjet Erbaaspor, 2024/25 sezonu için ilk transferini gerçekleştirdi. Orduspor 1967'de forma giyen Cemal Şener ile sözleşme imzalandı.

Geçtiğimiz sezon Erbaaspor'da forma giyen ve ardından bedelsiz olarak Orduspor 1967'ye transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, ön libero mevkiinde oynuyor. Cemal Şener, güçlü defansif özellikleri ve oyun kurma yetenekleriyle dikkat çekiyor.

Erbaaspor Kulübü Başkanı Halis Din, transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Cemal Şener'in yeniden aramıza katılmasından dolayı mutluyuz. Kendisi takımımıza önemli katkılar sağlayacak bir oyuncu. Yeni sezonda hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz," dedi.

Cemal Şener ise imza töreninde yaptığı açıklamada, "Erbaaspor'a geri dönmekten dolayı çok mutluyum. Bu formayı tekrar giyeceğim için heyecanlıyım. Takımımızın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım," ifadelerini kullandı.

Anayasa Komisyonu Başkanı Beyazıt: “Erbaa'nın Çiçek Seraları Dünya Çapında Tanınıyor” Anayasa Komisyonu Başkanı Beyazıt: “Erbaa'nın Çiçek Seraları Dünya Çapında Tanınıyor”

Erbaaspor taraftarları, Cemal Şener'in dönüşünü sosyal medyada büyük bir coşkuyla karşıladı. Yeni sezonda takımın başarısı için sabırsızlandıklarını belirten taraftarlar, genç futbolcunun performansını merakla bekliyor.

Muhabir: Murat Berber