Konya-Kırıkkale kara yolunda Erbaalı, gurbetçi ailenin bulunduğu minibüse tır'ın arkadan çarpması sonucu meydana gelen feci kazada, bir anne hayatını kaybetmiş oğlu ağır yararlanmıştı.Yaralan çocukta hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaza

Konya-Kırıkkale kara yolunda Erbaalı, gurbetçi bir ailenin bulunduğu minibüse TIR'ın arkadan çarpması sonucu meydana gelen feci kazada, bir anne hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Erbaa, Alacabal mahallesinden Ankara Haymana'ya doğru yola çıkan aile, mola verdikleri sırada hayatlarının en acı dolu anlarını yaşadı.

Erbaa Esnafından Su Zammına Tepki: En Pahalı Su Kullanılıyor Erbaa Esnafından Su Zammına Tepki: En Pahalı Su Kullanılıyor

Kazanın, Konya-Kırıkkale kara yolunun 180. kilometresinde, minibüs sürücüsü E.Ö.'nün emniyet şeridinde park halinde olduğu esnada, plakası belirlenemeyen bir TIR’ın arkadan çarpması sonucu meydana geldiği öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle minibüs hurdaya dönerken, anne Nurdan Özkan olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralananlardan ikisinin çocuk olduğu ve durumlarının ağır olduğu belirtildi.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan durumu ağır olan Ö.A.Ö., de bugün hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)