Erbaa’da Milli Takım heyecanının adresi değişti. Bugün akşam saat 22.00’da oynanacak maçın izlenmesi için yeni adres neresi oldu? 

Euro 2024 Heyecanı Türkiye için devam ediyor. 2 Temmuz 2024 Salı günü Avusturya ile oynanan maçın 2-1 kazanılmasıyla A Milli Takım adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Çeyrek finalde ise Türkiye’nin rakibi Hollanda oldu.  

Tüm yurtta olduğu gibi Erbaa’da da Euro 2024 mücadelesi yurdun dört bir yanında da evlerden veya meydanlarda kurulan dev ekranlardan takip edildi. Erbaa’da da

Trump’a Yönelik İkinci Suikast Girişimi Engellendi Trump’a Yönelik İkinci Suikast Girişimi Engellendi

Tokat’ta meteoroloji sağanak yağış uyarısı verdiğinden dolayı Erbaa Belediyesi de Milli Takımın maçını izlemek için kapalı bir alan tercih etti. 6 Temmuz 2024 Cumartesi (Bugün), saat 22.00’da oynanacak Türkiye-Hollanda karşılaşması için Erbaa Belediyesi’nin dev ekran kurup vatandaşlarla Milli Takım heyecanını yaşayacağı yeni adres Erbaa Kapalı Spor Salonu oldu. Erbaa Belediyesi, Milli Takıma destek olup heyecanına ortak olmak isteyen vatandaşları, 22.00’da Kapalı Spor Salonunda dev ekrandan maçı izlemeye davet etti.

Muhabir: Sabriye Er Kelkit Gazetesi(Özel)