ERBAA HABER

Erbaa’da Mevlid-i Nebi Konferansı Düzenlendi

Erbaa Müftülüğü, Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ile Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu bir konferans gerçekleştirdi.

Abone Ol

Konferansa, Erbaa Belediye Başkan Vekili Murat Özgür, İlçe Müftüsü Bekir Ertürk, kamu kurum temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Bekir Ertürk, Peygamber Efendimizin (s.a.s) doğumunun yıl dönümü vesilesiyle düzenledikleri etkinliklerin önemine değinerek, katılımcılara gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Özköse, "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Davetlilerin dikkatle dinlediği bu konferans, katılımcılarda büyük bir ilgi uyandırdı.

Etkinlik, Prof. Dr. Kadir Özköse’ye plaket takdimi ile son buldu. Erbaa Müftülüğü, bu tür programlarla hem Mevlid-i Nebi Haftası’nı hem de din görevlilerinin önemini vurgulamayı sürdürecek.