ERBAA HABER

Erbaa’da Haftalık Hava Durumu: Yağışlı Başlangıç, Güneşli Bitiş

Erbaa’da bu hafta hava sıcaklıklarında büyük değişimler bekleniyor. Hafta başında gök gürültülü sağanak yağışlarla başlayan hava durumu, hafta sonuna doğru güneşli ve ılık bir havaya dönüşecek.

Abone Ol

30 Eylül Pazartesi: Hafta, gök gürültülü sağanak yağışla başlıyor. Sıcaklık en düşük 16°C, en yüksek ise 36°C olacak. Nem oranı yüzde 19 ile 86 arasında değişecek. Hafif bir rüzgar, saatte 7 km hızla esmesi bekleniyor.

01 Ekim Salı: Yağışlar devam ediyor, ancak sıcaklık düşüyor. En düşük sıcaklık 16°C, en yüksek 25°C. Nem oranı daha yüksek olacak, yüzde 36 ile 95 arasında. Rüzgar, saatte 11 km hızla esecek.

02 Ekim Çarşamba: Hafif yağmur bekleniyor. Sıcaklık en düşük 14°C, en yüksek 22°C olacak. Nem yüzde 66 ile 90 arasında. Rüzgarın hızı 5 km/sa.

03 Ekim Perşembe: Yağışlar duracak ve güneş yüzünü gösterecek. Sıcaklıklar biraz yükselecek, en düşük 14°C, en yüksek 27°C. Nem oranı yüzde 48 ile 83 arasında. Rüzgar 7 km/sa hızında esecek.

04 Ekim Cuma: Haftanın son gününde hava tamamen güneşli. Sıcaklık en düşük 13°C, en yüksek 29°C olacak. Nem oranı yüzde 39 ile 76 arasında. Hafif bir rüzgar, saatte 4 km hızında esecek.

Bu hafta Erbaa’da değişken bir hava durumu hakim olacak. İlk günlerdeki yağışlar sonrası hafta sonuna doğru daha güneşli ve sıcak bir hava bekleniyor. Vatandaşların özellikle Pazartesi ve Salı günü yağışa karşı tedbirli olması öneriliyor.