Haftanın başında yüksek sıcaklıklar etkili olurken, hafta ortasından itibaren sıcaklıklar düşüşe geçecek.

7 Ekim Pazartesi: Haftanın ilk günü sıcaklıklar oldukça yüksek. Gündüz en yüksek sıcaklık 32°C'yi bulacak, gece ise sıcaklık 13°C'ye kadar düşecek. Nem oranı %30 ile %82 arasında değişiyor. Hafif rüzgar, güney yönünden saatte 9 km hızla esecek.

Erbaa’da Havalar Sağanakla Birlikte Soğuyor Erbaa’da Havalar Sağanakla Birlikte Soğuyor

8 Ekim Salı: Sıcaklıklarda belirgin bir düşüş var. Gün içinde sıcaklık 24°C’ye kadar yükselirken, gece 16°C olacak. Nem oranı oldukça yüksek; %65 ile %93 arasında değişiyor. Rüzgar, güneydoğudan saatte 8 km hızla esecek.

9 Ekim Çarşamba: Hava yeniden ısınmaya başlıyor. En düşük sıcaklık 10°C, en yüksek sıcaklık ise 29°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı %41 ile %96 arasında. Rüzgar, batı yönünden hafif şekilde saatte 4 km hızla esecek.

10 Ekim Perşembe: Sıcaklıklar artış göstermeye devam ediyor. En yüksek sıcaklık 31°C, en düşük sıcaklık ise 15°C olacak. Nem oranı %34 ile %78 arasında değişiyor. Rüzgar güneybatı yönünden saatte 11 km hızla esecek, hava hafif rüzgarlı olacak.

11 Ekim Cuma: Haftanın son gününde sıcaklıklar yine yükseliyor. En düşük sıcaklık 14°C, en yüksek sıcaklık ise 31°C olacak. Nem oranı %35 ile %83 arasında değişecek. Rüzgar saatte 6 km hızla kuzeybatıdan esecek.

Genel olarak, hafta boyunca güneşli ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıkların dalgalı seyretmesi ve yüksek nem oranları nedeniyle özellikle salı ve çarşamba günlerinde bunaltıcı bir hava bekleniyor.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)