ERBAA HABER

Erbaa Ormanlarında Üretim Ve Standardizasyon Eğitimi Yapıldı

Erbaa’da üretim faaliyetlerinde değer kaybı olmaması ve en yüksek değerde emval üretimi elde edilmesi için Ağaç kesme ve boylama,ölçü ve mesaha konuları, sınıf emval üretimi ile tasnif işleri anlatıldı.

Abone Ol

Erbaa Orman işletme müdürlüğünden yapılan açıklamada: “Milli servetimiz ormanlarımızı gençleştirerek sürdürülebilirliğini sağlamak ve kalitesini artırmak için yürütülen bakım çalışmalarımızdan elde edilen orman emvalinin değerlendirilmesinde ülkemiz ekonomisinin, bölge sanayisinin ihtiyaç ve taleplerini göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu kapsamda Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü Çatalan Şefliği tarafından şeflik personeline ve üretim işçilerine yönelik İşletme Şefi Mevlana Aydın tarafından verilen Üretim-Standardizasyon eğitiminde; Üretim faaliyetlerinde değer kaybı olmaması ve en yüksek değerde emval üretimi elde edilmesi için Ağaç kesme ve boylama,ölçü ve mesaha konuları, sınıf emval üretimi ile tasnif işleri anlatıldı.

Yapılan eğitimlerle ormanlarımızın geliştirilmesi gençleştirilmesi için yapılan Üretim işlerinde standardizasyon ve kaliteli ürün üretiminin artırılarak bölge ve ülkemiz ekonomisine daha fazla katma değer sağlanması amaçlanmaktadır” ifade edildi.