ERBAA HABER

Erbaa Narince Bağ Yaprağından Elde Edilen Gelir: Kız Öğrencilere Burs Olarak Bağışlanacak

Tokat Güçlü Kadınlar Derneği Erbaa Narince Bağ yaprağının satışından elde ettiği geliri öğretim gören kız çocuklarına burs olarak bağış yapacak.

Abone Ol

İstanbul’da faaliyet gösteren Tokatlı Güçlü Kadınlar Derneği çeşitli faaliyetler ile gönüllere girmeyi başardı. Dernek başkanı Gülderen Ertuğrul ve yardımcısı Hatun Zorlu ile  birlikte başlattıkları   proje  Eğitim öğretim gören kız çocuklarının eğitim masraflarını karşılamak amacı ile Erbaa İlçemizden ve Tokat’tan İstanbul’a  temin edilem Narince bağ yaprakları    Dernek kanadı vasıtası ile İstanbullu vatandaşların hizmetine sunuyor.

Konu ile  açıklamada bulunan Dernek Başkanı Gülseren Ertuğrul;Önceliğimiz eğitim , önceliğimiz kızlarımız diyerek gazetemize ve sosyal medya hesaplarından şu sözlere yer verdi.Sevgili arkadaşlar takipçilerimiz dostlarımız Tokat'tan gelen Erbaa 1 kalite damarsız tescilli üzüm yaprağımız 5 kilosu bidonda 1000 lira almak isteyenler bize ulaşabilir bu satışlardan elde ettiğimiz paranın tamamı kız çocuklarımıza burs olarak verilecektir eğitime destek olmak için size Erbaa yaprağımızdan alarak katkıda bulunabilirsiniz herkese hayırlı günler” ifadelerine yer verdi.