Kuruçay Mahallesi’ndeki Genç Osman Caddesi ve Simge Sokak’ta yapılan altyapı çalışmalarıyla, 1200 metre uzunluğunda yeni bir içme suyu hattı çekildi.

Erbaa Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bu kapsamlı çalışma, mahallenin içme suyu altyapısındaki eksiklikleri gidermeyi hedefledi. İçme suyu hattının tamamlanmasıyla birlikte Kuruçay Mahallesi’nin su ihtiyacı modern ve güvenli bir şekilde karşılanacak.

Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Müfredat Güncelleme Çalıştayı Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Müfredat Güncelleme Çalıştayı

Başkan Karagöl: Altyapı İhtiyaçları Planlı Şekilde Gideriliyor

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, yapılan çalışmaları değerlendirerek, “Kuruçay Mahallemizde yeni yerleşimlerle birlikte ortaya çıkan altyapı ihtiyacını gidermek amacıyla Genç Osman Caddesi ve Simge Sokak’ta ekiplerimizle çalışma başlattık. Bin 200 metre uzunluğundaki içme suyu hattı ile bu ihtiyacı karşıladık. Şehrimizin her noktasında fizibilite çalışmalarının ardından altyapı ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Bülten