Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (16.09.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (16.09.2024) Nöbetçi Eczaneler

Gazi Mustafa Kemal, sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış büyük bir devlet adamı ve liderdir. Harap ve bitap düşmüş milletimize, her köşesi bilfiil işgal edilmiş memleketimize ve dağıtılmış ordumuza, içinde bulunduğu imkan ve şeraiti düşünmeksizin önderlik ederek yürüttüğü istiklal mücadelesi, ilelebet özgür yaşama kararlığındaki milletimizi aydınlık günlere kavuşturmuştur.

10 Kasım, Gazi Mustafa Kemal’i anma günü olduğu kadar bizlere emanet edilen değerlerin kıymetinin bilindiği ve eşsiz bir eser olan Cumhuriyetin erdemlerini hayatımızda etkin kılmamız gerektiğini hatırlatan önemli bir gündür.

Kurtuluş savaşımızın önderi Gazi Mustafa Kemal, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları, istiklal mücadelemizin aziz şehitleri ve kahraman gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

        Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve milletimizin unutulmaz lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle yad ediyorum.

Sabriye Er Kelkit Gazetesi (Özel)