Ramazan Ayına Özel Gece Hizmeti Başladı
Hastane yönetimi, Ramazan ayında akşam saatlerinde diş tedavisine olan talebin daha fazla olacağını öngörerek bu düzenlemeyi hayata geçirdi. İlk gün olan 10 Mart Pazartesi günü, hasta sayısının az olduğu ancak uygulamanın duyuldukça daha fazla ilgi görebileceği belirtildi.
Talebe Göre Kalıcı Hale Gelebilir
Yetkililer, yeni hizmetin Ramazan ayı sonrasında da devam edip etmeyeceğinin talebe bağlı olarak değerlendirileceğini ifade etti. Eğer vatandaşlardan yoğun ilgi olursa, mesai dışı acil diş polikliniği hizmeti Ramazan sonrasında da sürdürülebilir hale getirilecek.
Kimler Yararlanabilir?
Erbaa Devlet Hastanesi, vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak adına attığı bu adım ile özellikle iş çıkışı vakit bulamayan veya gündüz gelemeyen hastalara çözüm sunmayı hedefliyor. Uygulamadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, gece 12’ye kadar hastaneye başvurarak diş tedavisi alabilecek.