GÜNDEM

Emekli Kameramanı Sosyal Medya Çekimleri Sırasında Saldırıya Uğradı, Telefonu Çalındı

Adana'da emekli kameraman Kadir Acarlar (57), sosyal medya sayfası için manzara çekimi yaptığı sırada 'Bizi mi çekiyorsun, benim aranmam var' diyen bir kişi tarafından dövüldü ve 30 bin TL değerindeki telefonu çalındı.

Abone Ol

Olay, 8 Ağustos günü sabah saat 09.00 sularında Seyhan ilçesindeki Eski Baraj Parkı’nda yaşandı. Kadir Acarlar, kenti tanıtan sosyal medya hesabı için sabah erken saatlerde nehir manzarası çekimi yapıyordu. Bu sırada yanına gelen bir kişi, 'Bizi mi çekiyorsun, benim aranmam var' diyerek aniden saldırdı. Saldırganın diğer üç arkadaşı, Acarlar’ın cep telefonunu gasbetti. Saldırganlar, taksiyle olay yerinden kaçtı.

“Darbederken Telefonumu Çaldılar”

Acarlar, polise başvurarak şikayetçi olduğunu belirtti. Olayla ilgili şunları söyledi: “Sosyal medya sayfam için manzara görüntüleri çekiyordum. Masada oturan 2 erkek ve 2 kadından oluşan bir grup vardı. İçlerinden biri aniden ‘Bizi mi çekiyorsun, benim aranmam var’ diyerek saldırdı. Diğerleri, saldırıyı engelliyormuş gibi yaparak telefonumu çaldı. Daha sonra kaçak bir taksiyle uzaklaştılar. Polise başvurdum, ancak parkın güvenlik kameraları çalışmıyormuş ve güvenlik görevlisi de yokmuş. Yan taraftaki EDS sistemine dair belediyeye yazı yazdım ama henüz bir dönüş olmadı. Telefonumu bulamamış olsam da, bu kişilerin yakalanmasını istiyorum” ifadeleri kullanıldı