GÜNDEM

Elmalı'da Haluk Levent Konseri Büyük İlgi Gördü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 672. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Haluk Levent Konseri’ne katıldı.

Abone Ol

Bu yıl 672’ncisi gerçekleştirilen Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri, Haluk Levent’in sahne aldığı konserle başladı. Etkinliğe Başkan Muhittin Böcek’in yanı sıra CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Muhittin Böcek, Elmalı'da olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, Elmalı’nın tarihi önemine vurgu yaptı. Böcek, “Elmalı’nın 60 mahallesinde son 5 yılda gerekli olan tüm çalışmaları gerçekleştirdik. Demokrasi inancımız doğrultusunda halkımıza her zaman destek olacağız. İyi günde ve kötü günde yanınızda olacağız” dedi.

Konserde Haluk Levent, Elmalılara keyifli anlar yaşattı. Sahne performansında sık sık seyircilerin arasına inen Levent, hem şarkıları hem de esprileriyle büyük beğeni topladı. Anadolu Rock’un sevilen ismi Haluk Levent, konser sırasında popüler şarkılarının yanı sıra marşlara da yer verdi.