GÜNDEM

Elazığ’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Elazığ’da 30 Ağustos Zafer Bayramı, çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Abone Ol

Kutlamalar, çelenk bırakma töreni ve tebriklerin kabul edilmesinin ardından, belediye önünde gerçekleştirilen geçiş töreniyle başladı. Eski Öğretmenevi önünde düzenlenen törende, Vali Numan Hatipoğlu, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, katılımcıları selamladı. Törende, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zafer Bayramı mesajı okundu.

Etkinlik, Belediye Mehteran Takımı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü folklor ekibi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü eskrim ve jimnastik takımlarının gösterileriyle devam etti. Ayrıca, Jandarma Komando Tabur Komutanlığı’na bağlı komandolar silahlı bir gösteri yaparken, İl Jandarma Komutanlığı Köpek Timi de bir gösteri sundu. Tören, yapılan geçiş töreniyle sona erdi.

Törene, Vali Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kurum amirleri, jandarma ve emniyet personeli, gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.