GÜNDEM

EGİAD Başkanı Yelkenbiçer: "Cumhuriyet'e Her Zamankinden Daha Fazla Sahip Çıkmalıyız"

EGE Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ücretsiz olarak yayımladığı mesajda, "Ulusumuzun uygar dünyada hak ettiği yeri sağlamayı sağlayan Cumhuriyet'e her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız" ifadesini kullandı.

Abone Ol

Yelkenbiçer, mesajında, "101 yıl önce, bölgeden kayıtsız şartsız kendisine ait olduğu ilan eden bu yüce millet, bugün de dünyanın çeşitliliği dengeleri içerisinde, bu topraklarda birlik, beraberlik içinde ve bağımsız bir şekilde yaşamanın ne denli değerli olduğunu her gün daha derin bir şekilde kavrıyor Milletin iradesinin hakim olduğu yönetim biçimi, içinde yüzyıllara en çok yakışandır. Bize Atamızdan kalan miraslar, onarımlara ömür boyu ve gençlerimiz için de en önemli kalıcıdır" dedi.

Yelkenbiçer ayrıca, "29 Ekim Bağımsızlığı ve Milli Egemenliği sahiplenen Yüce Türk bayramıdır ve içinde nice kahramanlıklar ve destanlar barındırır. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin 101'inci yılını yürekten belirten, tek millet olmayı başarmış, tek bayrağın bölgedeki devletimizi büyük kuran iradesiyi, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silahla çalışanlar olmak üzere saygı ve minnetle anıyoruz” şeklindeki ifadelerine yer verdi.