GÜNDEM

Edremit'te Tabancalı Saldırı: Bir Kişi Yaralandı

Balıkesir Edremit`te, plakasız motosikletle gelen iki kişiden biri, iş yeri sahibi Mehmet Şimşek'i tabancayla bacağından vurarak yaraladı.

Abone Ol

Olay, sabah saatlerinde Soğuk Tulumba mevkisindeki motosiklet satış dükkanında meydana geldi. Kasklı iki kişi, plakasız motosikletle Mehmet Şimşek'in iş yerine geldi. İçeri giren şüphelilerden biri olan M.A.İ. (19), henüz belirlenemeyen bir sebeple tabancayla Şimşek'e 9 el ateş etti. Şimşek, bacağına isabet eden mermilerle yaralandı.

Silah seslerini duyan çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. M.A.İ., olayın ardından yaya olarak kaçarken, bölgede görevli bir bekçi tarafından kısa sürede yakalandı. Yaralı Mehmet Şimşek, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan M.A.İ.'nin emniyetteki işlemleri devam ederken, polis kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.