Serik'e bağlı Kökez Mahallesi'nde, Ayşe Baygut'un işlettiği eczaneye 9 Ekim gecesi arka pencereden giren maskeli şüpheli, kasadaki bir miktar parayı ve satışı kontrole tabi ilaçları çalarak kayıplara karıştı. Sabah iş yerine gelen eczane sahibi Ayşe Baygut, kasaların açık olduğunu fark etti ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek hırsızlığı polise bildirdi.

Kazada Yaralanan Motosiklet Sürücüsü, 8 Gün Sonra Yaşamını Yitirdi Kazada Yaralanan Motosiklet Sürücüsü, 8 Gün Sonra Yaşamını Yitirdi

Güvenlik görüntülerinden yola çıkan polis, şüpheliyi 2 gün sonra bir kafede otururken yakaladı. Hırsızlık sırasında giydiği ayakkabının, güvenlik kamerası görüntülerindekilerle aynı olduğu tespit edilen şüphelinin İsmail Böcü olduğu belirlendi. Böcü’nün 31 suç kaydı olduğu ve 'hırsızlık' suçundan 7 yıl 10 ay 29 gün kesinleşmiş hapis cezası ile tutuklu bulunduğu Elmalı Cezaevi'nden izinli olarak çıkıp firar ettiği öğrenildi.

Yapılan üst aramasında 6 uyuşturucu hap da ele geçirilen İsmail Böcü, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Kaynak: DHA