GÜNDEM

Eczanede Bıçaklı Saldırı: Eşini Yaraladı, Tutuklandı

Konya Selçuklu `da psikolojik rahatsızlık yaşadığı öne sürülen Ecir Atalıç, eşi Keziban Atalıç'ı eczanede bıçakla yaraladı.

Abone Ol

Olay anı, eczanenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Ağır yaralanan Keziban Atalıç hastaneye kaldırılırken, Ecir Atalıç polis tarafından tutuklandı.

28 Ağustos'ta meydana gelen olayda, eczaneye ilaç almak için giden Atalıç çiftinin arası, Ecir Atalıç'ın eczane içinde bıçakla saldırmasıyla bozuldu. Fabrika işçisi ve dört çocuk annesi Keziban Atalıç, eşini psikiyatri polikliniğine götürdükten sonra eczaneye geldi. Keziban Atalıç, eşinin ilaçlarını almak için öncelikli olarak eczanedeki reyondan ilaçları seçmeye çalışırken, Ecir Atalıç yanındaki bıçağı aniden ona sapladı.

O anların güvenlik kameralarına yansıdığı görüntülerde, Ecir Atalıç'ın eşini bıçaklayarak yere düşürdüğü ve bıçaklamaya devam ettiği, ardından eczanedeki personelin müdahalesiyle iş yerinden kaçtığı görülüyor. Yaralı Keziban Atalıç, olay yerinde ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi sonrası taburcu edildi.

Keziban Atalıç, olayın ardından verdiği ifadesinde, eşinden 1 hafta önce uzaklaştırma kararı aldığını belirterek, "Eşim kendisini aldattığımı söyleyerek sürekli kavga çıkarıyordu. İlaç almaya gittiğimizde bir acı hissettim ve arkama döndüğümde eşimin beni bıçakladığını gördüm" dedi.

Ecir Atalıç, olayın ardından polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.