Yoğun Jandarma Operasyonuyla 211 Aranan Kişi Yakalandı Yoğun Jandarma Operasyonuyla 211 Aranan Kişi Yakalandı

Portekiz’in Estoril Pisti’nde gerçekleştirilen final yarışına 2. sıradan başlayan Razgatlıoğlu, hafta sonu boyunca toplamda 62 puan alabileceği yarışlardan 59 puanla ayrıldı.

Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Supersport Şampiyonası’nın 11. etabı, Estoril Pisti’nde yapıldı. Razgatlıoğlu, en yakın rakibi Nicolo Bulega’yı geçerek şampiyonluk mücadelesini İspanya’nın Jerez ayağına bıraktı. Hafta sonu boyunca rakipleriyle kıyasıya bir mücadele veren Razgatlıoğlu, Pazar günü yarışlarına ikinci sıradan başlayarak, yarışı lider olarak tamamladı.

Zorlu Portekiz pistinin virajlarında iki gün boyunca sürdürdüğü mücadelede, Toprak Razgatlıoğlu, Pazar günü Bulega’nın önünde birinci olarak yarışını tamamladı. Bu başarıyla sıralamadaki liderliğini sürdürdü.

Portekiz hafta sonundan 59 puanla dönen Toprak Razgatlıoğlu, genel klasmanda puanını 473’e yükseltti ve en yakın rakibi Bulega ile arasındaki puan farkını 46’ya çıkardı. Dünya Superbike Şampiyonası’nın sezonun son etabı, 18-20 Ekim tarihleri arasında İspanya’da gerçekleştirilecek.

Kaynak: DHA