GÜNDEM

Düğünde Bıçaklı Saldırı: 1 Kişi Öldü, 2 Yaralı

Yozgat Sorgun`da bir düğün sırasında meydana gelen bıçaklı saldırıda, 14 yaşındaki Furkan Ünal hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

Abone Ol

Olayın zanlısı olan 17 yaşındaki Zeki Y., bıçakla gerçekleştirdiği saldırıların ardından tutuklandı.

Huzur Sitesi'nde düzenlenen düğünde, alkolün etkisindeki Zeki Y., davetlilerden M.Y. ile tartıştı. Tartışmanın ardından M.Y.'yi bıçakla yaralayan Zeki Y., düğün alanından kaçtı. Yolda karşılaştığı Furkan Ünal ve E.G.'ye de bıçakla saldıran zanlı, olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Furkan Ünal’ın durumu ağırdı ve Yozgat Şehir Hastanesi'ne sevk edilmesine rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra Zeki Y., polis tarafından yakalandı. İfadesinde, Furkan Ünal ve E.G.’yi tanımadığını, alkol etkisiyle saldırıda bulunduğunu belirtti. Cenazesi Gedikhasanlı köyünde toprağa verilen Furkan Ünal’ın ölümünün ardından Zeki Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yozgat Valiliği'nden yapılan açıklamada, düğünde yaşanan olay ve sonrasındaki gelişmeler detaylandırıldı. Açıklamada, “15 Ağustos 2024 tarihinde saat 21.10 sıralarında Sorgun’daki düğün sırasında, alkol etkisindeki Zeki Y., bir tartışma sonucu bir kişiyi bıçakla yaralayarak kaçmıştır. Yapılan ihbar sonrası polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilmiş, zanlı kısa süre sonra yakalanmıştır. Şüphelinin bıçakladığı iki çocuktan biri hastanede hayatını kaybetmiştir. Diğer iki kişinin durumu ise hayati tehlike taşımamaktadır. Olayla ilgili adli soruşturma devam etmektedir” denildi.