Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden Can Erdoğan (28), eşi Ebru Erdoğan (31) ve Mert Özdoğan (19) tutuklandı. Kaza, Şeyhsinan Mahallesi Mandıracı Caddesi'nde meydana geldi. Düğün sonrası caddeye bırakılan sandalyelerin yolu kapattığını gören taksici Özcan Özkan ve oğlu Ada Özkan, sandalyeleri kenara çekmeye çalıştıkları sırada, bu eylem sırasında bir grupla tartışmaya başladılar. Tartışma hızla kavgaya dönüştü ve kavga sırasında Özcan Özkan göğsünden, Ada Özkan ise bacağından bıçak darbeleri aldı.

Yaralı Babasını Hastaneye Taşırken Bayıldı

Ada Özkan, yaralı babasını taksiye bindirip hastaneye götürmeye çalışırken, yolda bayıldı. Baygın haldeki Ada Özkan’ı ve kanlar içindeki babasını gören bir motokurye, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özcan Özkan’ın yaşamını yitirdiğini ve Ada Özkan’ın hastaneye kaldırıldığını belirledi.

5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Çorlu İlçe Emniyet Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası bıçaklı kavgaya karışan şüphelileri tespit ederek yakaladı. Can Erdoğan, eşi Ebru Erdoğan ve Mert Özdoğan’ın da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Can Erdoğan, eşi Ebru Erdoğan ve Mert Özdoğan, 'kasten öldürme' ve 'kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi

Kaynak: DHA