Törende, mobil uygulama, web sitesi ve dijital pazarlama dahil olmak üzere 29 farklı kategoride Türkiye’de üretilen projeler değerlendirilecek. Başvurular 12 Ağustos'ta başladı ve 6 Eylül'de sona erecek.

Dilan Çıtak Tatlıses'in Polis Memurlarıyla Tartışması Dilan Çıtak Tatlıses'in Polis Memurlarıyla Tartışması

DorukCloud, Altın Örümcek Ödülleri’nin ana sponsoru olarak, dijital dünyada fark yaratan projeleri ödüllendirecek. Bu yılki ödüller, dijital yenilikleri teşvik etme ve başarılı projelerin daha geniş kitlelere ulaşmasına destek olma amacı taşıyor.

DorukNet İcra Kurulu Üyesi Şenol Doyranlı, ödüllerin bağımsız ve şeffaf bir şekilde Türkiye’nin internet gelişimine tanıklık ettiğini belirtti. Doyranlı, “Altın Örümcek Ödülleri, sektördeki projelerin büyümesine katkıda bulunarak internet okuryazarlığını artırıyor. Biz de markamızla bu önemli ödüllerde ana sponsor olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Doyranlı ayrıca, “DorukNet olarak 30 yılı aşkın tecrübemizle ve DorukCloud markamızla 4 veri merkezinden 1,500'e yakın müşteriye yüksek uptime oranıyla kesintisiz bulut hizmetleri sunuyoruz. Altın Örümcek Ödülleri'nin ana sponsoru olarak, yeni nesil teknolojilerin yaygınlaşmasını ve başarılı projelerin daha geniş kitlelere ulaşmasını desteklemeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Ödüller kapsamında, En İyi Web Sitesi ve En İyi Mobil Uygulama kategorilerindeki bronz ödüller, heykeltraş Erdoğan Sarma tarafından el emeğiyle üretilecek.

Başvurular 12 Ağustos'ta başladı ve 6 Eylül'de sona erecek. Başvuruların ardından gönüllülük esasına dayalı bağımsız jüri tarafından değerlendirme yapılacak ve finalistler 4 Ekim’de açıklanacak. Finalistler, 7-25 Ekim tarihleri arasında halk oylamasına sunulacak. Kazananlar ise 4-11 Kasım tarihlerinde duyurulacak.

Kaynak: DHA