Baba ve oğlu, 1,5 haftadır birlikte çalışarak hastalarına yardımcı olmaya çabalıyor.

Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Boran Alagöz, yeni mezunlar için açılan kadrolar arasından ilk tercihini babasının çalıştığı hastaneden yana kullandı. 118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Sistemi'ndeki kura çekilişi sonucunda Boran Alagöz, babasının Anesteziyoloji ve Reanimasyon Klinik Sorumlusu olduğu hastaneye pratisyen hekim olarak atandı. Bu durumu büyük bir mutlulukla karşılayan Boran, “Kura çekimi YouTube'dan canlı yayınlandı. Herkesin ismini takip ettim ve kendi ismimi görünce gerçekten çok sevindim” şeklinde ifade etti.

Boran, babasının doktor olmasının kendisini her zaman motive ettiğini belirterek, “Onun işini severek yaptığını görmek bana ilham verdi. Sonunda tıp okumaya karar verdim” dedi.

Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu

Prof. Dr. Ala Alagöz ise, “Oğlumla aynı hastanede çalışmak benim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı. 25 yıllık meslek hayatımda böyle bir deneyim yaşamak nasip oldu. Oğlumun buraya adapte olmaya çalıştığını görmek güzel” diye konuştu. Oğluyla hastanede sık sık karşılaşmadıklarını, ancak bu durumun hastane arkadaşları arasında hoş tepkilere neden olduğunu da ekledi.

Kaynak: DHA