Otomobildeki Kazada Bisikletli Çocuk Ağır Yaralandı Otomobildeki Kazada Bisikletli Çocuk Ağır Yaralandı

Amanos Dağları’nın eteklerinde konumlanan bu özel otelde, gastronomi festivalinin bu yılki etkinlikleri de zengin lezzetlerle dolu geçti. Hatay’ın ünlü mutfağını tanıtmayı amaçlayan festival, geçen yıl başlatılan geleneğin devamı olarak büyük bir beğeniyle karşılandı. Festivalde, ünlü aşçılar tarafından hazırlanan leziz yemekler konukların beğenisine sunuldu.

Otelin İşletme Müdürü Cemal Solmaz, festivalin açılışında yaptığı açıklamada, “Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz gastronomi festivalinde Hatay mutfağının zengin tatlarını tanıtmıştık. Bu yıl ikinci kez düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her ne kadar tüm Hatay’ı buraya getiremese de mutfağını buraya taşıdık. İki gün sürecek festival boyunca, müzik ve davul-zurna eşliğinde konuklarımız eğlenceli anlar yaşayacaklar” dedi.

Festivalde; Erzin Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsa Arslantaş ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Üsteğmen Harun Baykal gibi önemli davetliler de yer aldı. Katılımcılar, hem yöresel yemeklerin tadına bakma fırsatı buldu hem de festivalin sunduğu eğlence dolu atmosferin keyfini çıkardı.

Kaynak: İHA